Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina
Skup podataka: podaci_o_uvjetima_pokusa_mikrobioloskim_analizama_i_hlapljivi_i_nehlapljivi_profil_marastina_vina.zip, 436.3 KB Pravo pristupa: Datoteka nije dostupna
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Citirajte ovaj rad
Budić Leto, I. (2025). Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina [Skup podataka]. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
Budić Leto, Irena. Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina. Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, 2025. 18.02.2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
Budić Leto, Irena. 2025. Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina. Institut za jadranske kulture i melioraciju krša. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
Budić Leto, I. 2025. Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina. Institut za jadranske kulture i melioraciju krša. [Online]. [Citirano 18.02.2025.]. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
Budić Leto I. Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina. [Internet]. Institut za jadranske kulture i melioraciju krša: , HR; 2025, [pristupljeno 18.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
I. Budić Leto, Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina, Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, 2025. Citirano: 18.02.2025. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina
Autor
Irena Budić-Leto Institut za jadranske kulture i melioraciju krša
Šifra: IP-2020-02-1872 Naziv (hrvatski): Utjecaj autohtonih ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina Kratica: WINE AROMAS Voditelj: Dr.sc. Irena Budić-Leto Pravna nadležnost: Hrvatska Financijer: HRZZ
Izdavač
Institut za jadranske kulture i melioraciju krša Institute for Adriatic Crops and Karst Reclamation