Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina
Please login to the repository to save this object to your list.
Cite this document
Budić Leto, I. (2025). Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina [Data set]. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
Budić Leto, Irena. Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina. Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, 2025. 14 Feb 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
Budić Leto, Irena. 2025. Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina. Institut za jadranske kulture i melioraciju krša. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
Budić Leto, I. 2025. Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina. Institut za jadranske kulture i melioraciju krša. [Online]. [Accessed 14 February 2025]. Available from: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
Budić Leto I. Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina. [Internet]. Institut za jadranske kulture i melioraciju krša: , HR; 2025, [cited 2025 February 14] Available from: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
I. Budić Leto, Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina, Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, 2025. Accessed on: Feb 14, 2025. Available: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:293:577929.
Podaci o uvjetima provođenja fermentacijskih pokusa s izoliranim autohtonim ne-Saccharomyces kvascima, mikrobiološki podaci i rezultati hlapljivog i nehlapljivog profila Maraština vina
Author
Irena Budić-Leto Institut za jadranske kulture i melioraciju krša
Scientific / art field, discipline and subdiscipline
Number: IP-2020-02-1872 Title (croatian): Utjecaj autohtonih ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina Acronym: WINE AROMAS Leader: Dr.sc. Irena Budić-Leto Jurisdiction: Croatia
Publisher
Institut za jadranske kulture i melioraciju krša Institute for Adriatic Crops and Karst Reclamation